Skip to main content
Home » Speciaalbier bar huren

Speciaalbier bar huren

Een onmisbare aanwinst voor elk evenement is onze speciaalbier bar. Met een vierkoppige tapkraan en bijbehorende tank is deze bar een absolute blikvanger. Ons assortiment wordt aangepast aan de specifieke aard van het evenement en het seizoen, wat zorgt voor een gevarieerde en altijd passende selectie van speciaalbieren.

 • Professioneel en kundig personeel
 • Ruim assortiment bieren
 • Passende seizoenbieren
 • Particulier of zakelijk
 • 50 tot 500+ gasten
Onze speciaalbier bar

Het all-in-one concept: alles geregeld.

Onze diverse mobiele barconcepten zijn geschikt voor uiteenlopende thema’s. Met ons all-in-one concept verzorgen wij professioneel personeel, de volledige drankvoorziening en de benodigde materialen. Dankzij onze vaste partners kunnen we ook de juiste decoratie verzorgen om jouw evenement de perfecte uitstraling te geven.

 • Alleen A-merk dranken
 • Kundig en representatief personeel
 • Cocktails en speciaalbier
 • All-in-one concept
 • Op locatie

Bierbar op locatie

Onze bars zijn veelzijdig en kunnen op elke locatie worden geplaatst, en we bieden een verscheidenheid aan thema’s om uit te kiezen. Afhankelijk van het type evenement kunnen wij een passend mobiel barconcept leveren. Ons onderscheidend kenmerk is dat we dit altijd doen in combinatie met professioneel personeel, zodat je verzekerd bent van een naadloze en gastvrije service.

Speciaalbier tap huren

Onze bars zijn al te huur vanaf €375 per dag. Het totale kostenplaatje omvat echter altijd de personeelskosten en drank-arrangementen, die variëren op basis van het type bar en het gewenste assortiment. De uiteindelijke prijs wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren, zodat je de perfecte baroplossing kunt kiezen die past bij jouw evenement.

Bier bar huren

Met ons uitgebreide assortiment aan speciaalbieren willen we graag een waardevolle toevoeging bieden aan jouw evenement! Onze standaard bar beschikt over 4 tapkranen, maar als je de XL-bar verkiest, kunnen we er een leveren met maar liefst 8 tapkranen.

Bar inclusief personeel huren

Onze mobiele bars worden altijd geleverd inclusief professioneel personeel. Het is niet mogelijk om onze bars te huren zonder onze ervaren bartenders. Onze collega’s zijn van onschatbare waarde waarbij ze zorgen voor een naadloze en hoogwaardige barervaring.

Mobiele bar huren prijs

Onze bars zijn al te huur vanaf €375 per dag. Het totale kostenplaatje omvat echter altijd de personeelskosten en drank-arrangementen, die variëren op basis van het type bar en het gewenste assortiment. De uiteindelijke prijs wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren, zodat je de perfecte baroplossing kunt kiezen die past bij jouw evenement.

Look Inside

Waarom je kiest voor Bar-Anders

Veelgestelde vragen

 • Welke drankjes schenken jullie?

  Onze cocktails en speciaalbieren worden zorgvuldig gekozen in overleg met de opdrachtgever, om zo aan de persoonlijke voorkeuren te voldoen.

  Vanuit de eventbar schenken we altijd binnenlands gedistilleerde dranken van A-merk. 

 • Wat moet ik zelf regelen?

  Je hoeft zelf niets te regelen! Zodra wij weten waar we stroom en afvoer kunnen benutten, nemen wij de volledige uitvoering op ons.

 • Kan ik mijn branding toepassen aan de bar?

  Wij verzorgen altijd op maat gemaakte menukaarten, waarbij we het logo en de kenmerkende accenten van jouw bedrijf of organisatie laten terugkomen. Indien gewenst, kunnen we in overleg ook zorgen voor bijpassende kledingdracht voor ons personeel.

 • Wat kost een bar huren?

  Onze cocktailbars zijn al te huur vanaf €375 per dag. Het totale kostenplaatje omvat echter altijd de personeelskosten en drank-arrangementen, die variëren op basis van het type bar en het gewenste assortiment. 

 • Wat kost het om alles te laten verzorgen door jullie?

  Bij de volledige verzorging van het evenement of feest ontstaan enkele kostenposten, waaronder de kosten voor het inhuren van materialen en personeel, evenals de arrangementprijs per persoon. 

 • Wat is het minimum aantal personen voor jullie diensten?

  50 personen.

 • Hebben jullie ook stretchtenten?

  Ja we hebben stretchtenten in beheer van 7.5 * 10 meter.