Skip to main content
Home » Cocktailbar huren

Mobiele cocktailbar huren

Ben je op zoek naar een leuke aanvulling voor jouw evenement? Onze bartenders staan klaar om een van onze cocktailbars naar jouw locatie te brengen. Met een uitgebreid assortiment aan zowel alcoholische als non-alcoholische cocktails, wordt elke gelegenheid een unieke en onvergetelijke ervaring.

 • Professioneel en kundig personeel
 • Verschillende cocktailbars
 • Ruim assortiment cocktails
 • Particulier of zakelijk
 • 50 tot 500+ gasten
Onze mobiele cocktailbar

All-in-one concept: alles geregeld.

Onze diverse mobiele barconcepten zijn geschikt voor uiteenlopende thema’s. Met ons all-in-one concept verzorgen wij professioneel personeel, de volledige drankvoorziening en de benodigde materialen. Dankzij onze vaste partners kunnen we ook de juiste decoratie verzorgen om jouw evenement de perfecte uitstraling te geven.

 • Alleen A-merk dranken
 • Kundig en representatief personeel
 • Cocktails en speciaalbier
 • All-in-one concept
 • Op locatie

Cocktailbar op locatie

Onze bars zijn veelzijdig en kunnen op elke locatie worden geplaatst. We bieden een verscheidenheid aan thema’s om uit te kiezen. Afhankelijk van het type evenement kunnen wij een passend mobiel barconcept leveren. Ons onderscheidend kenmerk is dat we dit altijd doen in combinatie met professioneel personeel, zodat je verzekerd bent van een naadloze en gastvrije service.

Cocktailbar met bartender huren

Onze cocktailbars worden steevast bemand door ervaren bartenders. In samenspraak met onze opdrachtgever selecteren we een assortiment aan cocktails, waarbij we ook aandacht besteden aan non-alcoholische mocktails. Mocht je verlangen naar een geheel alcoholvrije mocktail-bar, zoals bijvoorbeeld een 0.0 gin-tonic bar, dan kunnen wij dit eveneens tot in de puntjes voor jou verzorgen! Jouw wensen staan centraal, en we passen ons assortiment aan om aan al jouw behoeften te voldoen.

Cocktailbar op feestje

Een cocktailbar kan al vanaf 50 personen op locatie komen! Onze bars worden zowel zakelijk als particulier ingezet voor diverse evenementen of partijen. De barconcepten zijn op maat gemaakt, wat betekent dat we kunnen uitbreiden tot een indrukwekkende 8 meter lange cocktailbar. Hierdoor is de mobiele cocktailbar geschikt voor een breed scala aan evenementen, ongeacht de omvang of aard ervan.

Cocktailbar huren met personeel

Onze mobiele cocktailbars worden altijd geleverd inclusief professioneel personeel. Het is niet mogelijk om onze bars te huren zonder onze ervaren bartenders. Onze collega’s zijn van onschatbare waarde waarbij ze zorgen voor een naadloze en hoogwaardige barervaring.

Cocktailbar huren prijs

Onze cocktailbars zijn al te huur vanaf €375 per dag. Het totale kostenplaatje omvat echter altijd de personeelskosten en drank-arrangementen, die variëren op basis van het type bar en het gewenste assortiment. De uiteindelijke prijs wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren, zodat je de perfecte baroplossing kunt kiezen die past bij jouw evenement.

Look Inside

Waarom je kiest voor Bar-Anders

Veelgestelde vragen

 • Welke drankjes schenken jullie?

  Onze cocktails en speciaalbieren worden zorgvuldig gekozen in overleg met de opdrachtgever, om zo aan de persoonlijke voorkeuren te voldoen.

  Vanuit de eventbar schenken we altijd binnenlands gedistilleerde dranken van A-merk. 

 • Wat moet ik zelf regelen?

  Je hoeft zelf niets te regelen! Zodra wij weten waar we stroom en afvoer kunnen benutten, nemen wij de volledige uitvoering op ons.

 • Kan ik mijn branding toepassen aan de bar?

  Wij verzorgen altijd op maat gemaakte menukaarten, waarbij we het logo en de kenmerkende accenten van jouw bedrijf of organisatie laten terugkomen. Indien gewenst, kunnen we in overleg ook zorgen voor bijpassende kledingdracht voor ons personeel.

 • Wat kost een bar huren?

  Onze cocktailbars zijn al te huur vanaf €375 per dag. Het totale kostenplaatje omvat echter altijd de personeelskosten en drank-arrangementen, die variëren op basis van het type bar en het gewenste assortiment. 

 • Wat kost het om alles te laten verzorgen door jullie?

  Bij de volledige verzorging van het evenement of feest ontstaan enkele kostenposten, waaronder de kosten voor het inhuren van materialen en personeel, evenals de arrangementprijs per persoon. 

 • Wat is het minimum aantal personen voor jullie diensten?

  50 personen.

 • Hebben jullie ook stretchtenten?

  Ja we hebben stretchtenten in beheer van 7.5 * 10 meter.